Down to content

Imamo iskustvo od preko 30 godina u proizvodnji, razvoju i projektovanju inovativnih i održivih konstrukcionih rješenja. Ova rješenja su kao alternativa tradicionalnim metodama. Sve vrijeme naše geomreže i geotextili su rigorozno testirani od strane nacionalnih institucija, vodećih svjetskih sveučilišta i nezavisnih labaratorija.

Ovakva rješenja izuzetnih karakteristika su korištena u tisućama građevinskih projekata širom svijeta, od:  

Zapravo, kad god je potrebno promjeniti ugao podpornih zidova ili ojačati asfaltne slojeve ili jednostavno dobiti bolje karakteristike, Tensar International je odgovor.

Realne uštede

Тensar Tehnologija je sve što vam treba da uštedite vrijeme, smanjite troškove i realizirate ekološke zaštite, a pri tome riješite složene probleme.  Koristeći naše inovativne, dokazane tehnologije, ogromno iskustvo i znanje, mi smo tu da podignemo nivo svakog vašeg projekta.

Naša godinama građena mreža prodajnih ureda, proizvodnih pogona i distributera,nudi vam potpunu podršku. Naši specijalizirani timovi projektanata su uz vas od početka vaših projekata do izvođenja da bi vaši projekti bili urađeni unutar zadanog budžeta i vremena.

Da biste dobili više informacija pregledajte naš portal, registrirajte se ili jednostavno preuzmite potrebnu brošuru.