Down to content

Tensar RE i UX jednoosne mreže

Tensar ima širok spektar sustava koji se koristi za izgradnju upornjake mostova, potpornih zidova, strme padine and nasipe madraca a većina njih se oslanjaju na jedan dio Tensar tehnologije koji osobito jača tlo i stvaraja mehanički stabilizirano tlo (MSE) - Tensar jednoosna geomreža.

Postoje dvije vrste jednoosne geomreže iz Tensara, RE i UX, obje su napravljeni od odabranih razreda polietilena visoke gustoće (HDPE). Dugoročno opterećenje obilježava Tensar jednoosne geomreže, što je i opsežno istraživano u posljednjih 30 godina i to je neovisna certifikacija i potvrdila, tj. potvrđuje podobnost mreže za pojačanje tla strukture s dizajnom života od 120 godina. Tensar jednoosne geomreže su vrlo izdržljive i robusne. Njihova dugoročna snaga i faktori koriste se za određivanje projektne čvrstoće što je dobro testirano i dokumentirano. Mreže su dostupne u rasponu snaga, a odlikuju se dugim, tankim otvorima i integralnim čvorištima, dizajnirane za mehanizam uklještenja sa agregatom, što ih čini ključnom komponentom u TensarTech zemljanim potpornim sistemima. Možete vidjeti njihovu ključnu ulogu gledajući naše građevinske animacije.

Integralna čvorišta i poprečna kruta rebra Tensar jednoosne geomreže omogućuje njihovo korištenje za priključke u obliku visoke čvrstoće, tj. stvara se veza između modularnih blokova i mreža u TensarTech zidnom sustavu. koji sadrže Tensar jednoosne geomreže dolaze uz punu potporu od našeg tima iskusnih inženjera, koji mogu ponuditi sve do potpunog projektai usluge opskrbe, te će vam pomoći naći najprikladnije rješenje za vaš projekt.

Tensar RE i UX jednoosne mreže

Over the past 30 years, the long term (creep) load characteristics of Tensar uniaxial geogrids has undergone extensive study and there is independent certification that shows their suitability for reinforced soil structures, with a design life of 120 years.

Ključna strukturna komponenta u Tensartech potpornim zidnim sistemima

  • Neovisni certifikati dugoročne projektirane snage i faktora (BBA i dr.)
  • Iznimna otpornost na kemikalije
  • 120 godina certificirani životni vijek
  • Bodkini omogućuju visoku učinkovitost veze spojišta
  • Rolama se jednostavno rukuje i instalacija je brza
  • Dizajniran kako bi se uklještio sa tlom i agregatom za ispunu
  • Dostupan u različitim rangovima snage
  • Proizvedeno prema strogom, certificiranom sistemu kontrole kvalitete
  • Dostupna usluga izrade cijelog projekta

Need help?