O nama

O Tensar Corporation

Tensar Corporation sa sjedištem u Alpharetti, Georgia/SAD pruža razvojna rješenja i druge tehnologije putem svojih podružnica u potpunom vlasništvu, te pritom vodećih na tržištu: Tensar ® International Corporation i Geopier Foundation Company®. Tensar Corporation u vlasništvu je tvrtke Commercial Metals Company (CMC), proizvođača čelika i metala sa sjedištem u Irvingu u Teksasu, a kupljena je u travnju 2022.

Naša rješenja stvaraju bržu, bolju vrijednost za kupce. U usporedbi s konvencionalnim rješenjima na gradilištu, Tensarove tehnološke alternative brže se provode, uključuju bolje performanse, ostaju pouzdane tijekom vremena i isplativije su. Te prednosti zajedno stvaraju veću ukupnu vrijednost kroz uštedu troškova unaprijed i životnog ciklusa, kao i uštedu vremena i veću održivost.

Naša rješenja temelje se na naprednim tehnologijama koje uključuju proizvode visokih performansi, originalne proizvode, kao što su geomreže Tensar i rješenja Geopier Rammed Aggregate Pier®. Proizvodnja tih proizvoda visokih performansi zahtijeva temeljnu stručnost u nekoliko sofisticiranih procesnih tehnologija.

Ukratko, Tensar nudi vrhunska rješenja visokih performansi koja štede vrijeme i novac na svakom projektu.

Globalni doseg

Tensar Corporation pruža prilagođena tehnološka rješenja za zajedničke razvojne aplikacije na globalnoj razini. Imamo više od 120 poslovnih razvojnih kadrova koji se nalaze u 16 zemalja: SAD-u, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Australiji, Kini, Češkoj, Dubaiju, Francuskoj, Njemačkoj, Indoneziji, Maleziji, Nizozemskoj, Poljskoj, Rusiji, Saudijskoj Arabiji i Španjolskoj. Ove lokacije dodatno nadopunjuju stotine predstavnika i osoblja distributera. Ova široka mreža ostavlja snažan trag u industriji, sposoban za brzo pružanje prilagođenih rješenja bilo gdje u svijetu.

Kako bi se osigurala jednostavna dostupnost naših rješenja visokih performansi, Tensar Corporation ima četiri proizvodne lokacije diljem svijeta:

 • Morrow, Georgia, Sjedinjene Američke Države
 • Blackburn, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Wuhan, Kina
 • St. Petersburg, Rusija


Ovi proizvodni pogoni napajaju svjetsku mrežu distributera i lokacija za skladištenje. Do danas je Tensar omogućio rješenja u više od 85 zemalja.

Naše vrijednosti

Naša vizija: biti svjetski lider u pouzdanim inovativnim rješenjima koja jačaju i stabiliziraju lice zemlje, čineći naš svijet sigurnijim i održivijim mjestom za generacije koje dolaze.

Naša misija: biti pouzdani partner naših klijenata, s dokazanim inženjerskim rješenjima isporučenima pod globalnim brendom koja pomažu u rastu njihovih poduzeća zadovoljavanjem kritičnih potreba za ubrzanom izgradnjom, smanjenjem početnih troškova izgradnje, povećanom učinkovitošću i dugotrajnošću imovine, optimiziranim ukupnim troškovima životnog ciklusa i održivim rješenjima.

Mi cijenimo:

 • Zdravlje i sigurnost: Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika naše su najvažnije obveze i svakog pojedinog radnika u Tensaru.
 • Integritet je najvažniji: Radimo ono što kažemo da ćemo raditi, na pošten i etičan način.
 • Timski rad i raznolikost: Timski rad i raznolikost pokreću naše performanse i pokreću našu strast. Ljudi su cijenjeni i očekuje se kontinuirani razvoj. Prema svima postupamo pošteno, a mišljenja se cijene.
 • Odgovornost: Odgovornost i odluke utemeljene na činjenicama temelj su naše kulture uspješnosti. Radimo preko organizacijskih granica kako bismo ubrzali rezultate.
 • Kontinuirana inovacija: Kontinuirana inovacija dolazi od prihvaćanja novih ideja i primjene "učimo putem" načina razmišljanja u svemu što radimo.
 • Usredotočeni na klijente: Imamo način razmišljanja usmjeren na klijente, a rješenja usmjerena na klijente potiču naš zajednički uspjeh.

Inovacije i tehnologije

Naš cilj je jednostavan: gdje god vidimo zemljane radove, razvoj okoliša ili infrastrukture, željeli bismo vidjeti i Tensar rješenje. Imajući to u vidu, nastojimo razviti, poboljšati, licencirati ili steći tehnologije, proizvode, aplikacije ili tvrtke koje proširuju i poboljšavaju našu sposobnost da budemo "jedinstveni pružatelj" tehnoloških rješenja. Inovacije smatramo životnom snagom organizacije i vjerujemo da je kontinuirana inovacija najbolji način za poticanje povećane vrijednosti naših kupaca kroz poboljšanu profitabilnost, učinkovitost i pouzdanost.

Svaka naša poslovna jedinica je lider na svom tržištu. Zapravo, u mnogim slučajevima, ne samo da smo stvorili tržište, nego smo i razvili većinu primjenskih tehnologija koje se danas koriste. Nastojimo osluškivati potrebe naših kupaca i predviđati ih, proizvodeći nove inovacije u skladu s današnjim modernim građevinskim potrebama. Naši komercijalni timovi briljiraju u demonstriranju vrijednosti ovih novih tehnologija i kako Tensar rješenja mogu našim kupcima dati konačnu prednost na njihovim projektima.

A close-up shot of Tensar TriAx (TX) Geogrid with a construction vehicle in the distance


Pregled rješenja

Tensar Corporation i njegove podružnice su glavni su pružatelji tehnoloških rješenja. Tensar rješenja temelje se na naprednim tehnologijama za armiranje tla koje uključuju visokokvalitetne, originalne proizvode i tehnologiju. Naš asortiman proizvoda uključuje Tensar geomreže i Geopier Intermediate Foundation® rješenja.

Tensar geomreže su visoko učinkoviti, trajni polimerni rešetkasti proizvodi pogodni za stabilizaciju ili armiranje agregata. Također su lagane i lako se njima rukuje. Ova klasa proizvoda vrlo je pogodna za uporabu kao konstrukcijski nosivi elementi u mnogim zahtjevnim građevinskim radovima, kao što je stabilizacija kolnika, željezničke pruge i druge asfaltirane i neasfaltiranih prometne površine. Za više informacija o Tensar proizvodima posjetite naše web stranice:


Stacked Image 0

Članstva i akreditacije

U Tensaru smo ponosni što smo korporativni članovi nekoliko industrijskih tijela i akreditacija.

Voditeljski tim

Uz vrhunske proizvode, Tensar International Corporation zapošljava i izvanredno izvršno rukovodstvo. Naš korporativni smjer motiviran je liderima u industriji koji inspiriraju profesionalne i osobne vrhunce.

 • Mike Lawrence - izvršni direktor, Tensar Corporation
 • Luc Mechelaere - predsjednik EH & Global Business Development
 • Dave Hickey - EVP Globalne operacije i lanac opskrbe
 • Mark Sherlock - potpredsjednik za financije i zajedničke usluge EH
 • Anna Taylor - potpredsjednica HR, EH
 • Chris Buchanan - potpredsjednik komercijalne izvrsnosti
 • Jacek Kawalec - Direktor Tehnologije EH
 • Andrew Curson - Globalni direktor za procese i tehnologiju proizvoda