Tensar čini razliku

S Tensarom svoj projekt možete isporučiti s povjerenjem jer vas osnažujemo za postizanje isplativih, dokazanih inženjerskih rješenja. Potaknuta  inovacijama, naša vodeća tehnologija u industriji rješava najteže izazove stabilizacije tla, armiranja zemlje i razvoja gradilišta.

Više od proizvođača

U Tensaru volimo rješavati probleme zemljanih radova inovativnim, trajnim rješenjima i dijeliti tu strast s drugima. Tu smo da vas podržimo dokazanom tehnologijom, dokazanim projektnim uspjesima i većom ukupnom vrijednošću koja donosi dokazane uštede. Naš globalni tim i međunarodna mreža distributera osiguravaju bolje iskustvo projekta i konačne rezultate.

Tensar - zašto, kako i tko

Izgradnja  trajne budućnosti

Nismo predani samo tehnologiji i industrijskom napretku, već i našim odnosima s našim zaposlenicima, zajednicama kojima služimo i u isplativim rješenjima, koja štede ugljik svakodnevno isporučujemo našim kupcima.

Pročitajte više o našem društvenom upravljanju okolišem

Članstva i akreditacije

U Tensaru smo ponosni što smo korporativni članovi nekoliko tijela za akreditaciju u industriji.

Svjedočanstva

Pridružite se timu Tensar

Mi nismo samo tvrtka, mi smo tim inovatora. Tensar je mjesto gdje možete doprinijeti od prvog dana, a vaši doprinosi su važni u većem opsegu. Bilo da ste tek diplomirali ili karijerni veteran, želimo ljude sa strašću za rješavanjem problema i stalnim inovacijama. Jeste li to vi?

Oglasi za posao i još mnogo toga

Stacked Image 0

Jedna tvrtka, globalni doseg

Smješteni u Velikoj Britaniji s projektom na Bliskom istoku? Nema problema. Tensar je svjetski lider i stručnjak za tehnologiju geomreža. Naš globalni tim i međunarodna mreža distributivnih partnera pružaju podršku i savjete bez obzira gdje se nalazite.