Podrška pri projektiranju

Two Tensar employees having a conversation with one holding a laptop

Podrška pri projektiranju

Partner uz vas na svakom koraku

Projekt je više od jednostavnog izbora proizvoda – radi se o dizajnu koji zadovoljava potrebe vlasnika, smanjuje troškove, poboljšava vijek trajanja dizajna i štiti vaš ugled. Drugim riječima, riječ je o ukupnoj vrijednosti koju dobivate od partnera koji se zalaže za uspjeh vašeg projekta.

U Tensaru idemo dalje od puke prodaje proizvoda. Naš tim obučenih inženjera i prodajnih predstavnika može biti ovdje za vas od početka vašeg projekta do njegovog završetka i bilo gdje između. Kao vaš partner donosimo stručne savjete i nagrađivani softver koji vam omogućuje da lakše stvarate i branite specifikacije i dizajn s većim povjerenjem.

Inženjering s vrijednošću

Ne žrtvujte performanse za cijenu. Možemo vam pomoći da maksimalno povećate proračune s dokazanim strategijama koje stvaraju najučinkovitije strukture često uz niže troškove. Naš iskusni tim surađuje s vama kako bi utvrdio najbolje rješenje za jedinstvene okolnosti i zahtjeve vašeg projekta. Bilo da trebate smanjiti bazu agregata, stabilizirati meka tla, produžiti vijek trajanja projekta ili neku njihovu kombinaciju, tu smo da vam pomognemo u postizanju ciljeva specifičnih za vaš projekt.

Prijava projekta - pregled

Projektiranje cesta pomoću CD225

Inženjeri već više od četiri desetljeća koriste Tensar geomreže u trajnoj gradnji cesta. Te su prednosti službeno priznate ažuriranjem Priručnika za projektiranje cesta i mostova CD225: Projekt za nove temelje kolnika. Ovaj dokument potvrđuje da se "...mehanička stabilizacija (s) geomrežama" može koristiti kao dio bilo kakvih radova na poboljšanju posteljica.

Zahtjev za procjenu dizajna CD225

Iskoristite prednosti naše obuke za CPD

Tensar sa zadovoljstvom nudi CPD seminare usmjerene na korištenje našeg softvera TensarPave ili TensarSoil. Uz ovu stručnu obuku iskusnog korisnika, naučite kako dizajnirati različite primjene u rasponu od pristupnih cesta do ojačanih zidova tla.

Rezervirajte CPD


Tensar-Plus-Final-Logo-White.png

Projektiraj s povjerenjem, s bilo kojeg mjesta.

  • Projektiranje i procjena kolnika i kamenog materijala
  • Jednostavno uspoređivanje alternativnih materijala
  • Odredite početne uštede i uštede troškova tijekom životnog ciklusa, uštede vremena i mjere održivosti
  • Sažetak projektnih alternativa na visokoj razini za dionike projekta
  • Dijeljenje značajki koje pomažu suradnji

Započni projektiranje odmah

Stacked Image 0

TensarPave® Software

Program dizajna TensarPave omogućuje inženjeru dizajna brzu izradu projekata kolnika pomoću geomreža Tensar za stabilizaciju nevezanih slojeva kako bi se maksimizirali troškovi i koristi koji se mogu postići smanjenjem debljine kolnika.

Korištenjem dizajnerskih programa koje nudi Tensar, dizajnerski inženjer može uštedjeti dragocjeno vrijeme generiranjem internih dizajna. Kako bi pomogli inženjeru dizajna u ovom procesu, tim za dizajn i tehničku podršku Tensar dostupan je za pružanje savjeta i pružanje usluge provjere dizajna.Zatražite TensarPave

TensarSoil® Software

Program dizajna TensarSoil omogućuje inženjeru dizajna izradu nacrta za armirane zidove tla, nagibe i upornjake mostova.

Korištenjem dizajnerskih programa koje nudi Tensar, dizajnerski inženjer može uštedjeti dragocjeno vrijeme generiranjem internih dizajna. Kako bi pomogli inženjeru dizajna u ovom procesu, tim za dizajn i tehničku podršku Tensar dostupan je za pružanje savjeta i pružanje usluge provjere dizajna.Zatražite TensarSoil