Okoliš, socijalna pitanja i upravljanje

Pismo našeg izvršnog direktora

Tensar pozdravlja priliku da istakne naša ekološka, društvena i upravljačka načela u ovom inauguralnom ESG izvješću.

Od našeg izuma originalne geomreže 1978. godine i izuma originalnog Geopier® sustava za poboljšanje temelja 1991. godine, naša kultura izgrađena je na inovacijama, stalnom poboljšanju, integritetu, timskom radu i društvenoj odgovornosti. Nismo predani samo tehnologiji i industrijskom napretku, već i našim odnosima s našim zaposlenicima, zajednicama kojima služimo i u isplativim rješenjima koja štede ugljik koje svakodnevno isporučujemo našim kupcima.

Ponosni smo što radimo svoj dio posla kako bismo svijet učinili održivijim i otpornijim mjestom. Naše tehnologije pomažu u smanjenju korištenja prirodnih resursa i poboljšanju ugljičnog otiska infrastrukturnih i drugih projekata. Smatramo da su ove prednosti ključne za našu ponudu vrijednosti.

Prije svega, zdravlje i sigurnost naših ljudi ostaju naš glavni prioritet. Ali također dajemo prioritet holističkom zdravlju naših zaposlenika izvan njihovog fizičkog zdravlja pružajući podršku osobnom i profesionalnom razvoju i mentalnom zdravlju. I na kraju, nastojimo osigurati da naša kultura bude ona koja prihvaća raznolikost i podržava inkluzivnost u mnogim našim regijama i poslovnim jedinicama.

Posebno smo oduševljeni našim planiranim preuzimanjem od strane CMC, Inc. jer vjerujemo da su obje tvrtke izgrađene na bogatoj povijesti inovacija, predanosti uspjehu naših kupaca i sličnim vrijednostima koje vode naše vizije. Pridruživanje CMC-u pružit će snažan akcelerator našim ESG naporima i zajedno se radujemo ispunjenju rastućih očekivanja za održiva rješenja na globalnoj razini.

Kako napredujemo, planiramo nastaviti redovito izvješćivati o našoj ESG strategiji i napretku. Radujemo se i prilici da nastavimo pružati vrijednost našim kupcima, ne samo kroz isplativa rješenja za njihove infrastrukturne izazove, već i kroz bolje ekološke ishode, veći osjećaj društvene odgovornosti, kao i etično poslovanje.

Mike-Lawrence-Web-2

Mike Lawrence
Chief Executive Officer


Nismo predani samo tehnologiji i industrijskom napretku, već i našim odnosima s našim zaposlenicima, zajednicama kojima služimo i u isplativim rješenjima koja štede ugljik koje svakodnevno isporučujemo našim kupcima.

esg-resized-(1)
ESG-Footprint-Revised-(1)