Tensar® TriAx® (TX-G) Geokompozit

2 kombinirana materijala visokih performansi
3 funkcije
u jednom proizvodu
50% uštede na debljini sloja agregata
  • Uključuje Tensar TriAx geomrežu za dokazane stabilizacijske karakteristike.
  • U kombinaciji s visokokvalitetnim netkanim geotekstilom za razdvajanje i filtriranje.
  • Laminirani u jedan proizvod za jednostavnu i brzu ugradnju.
  • Tri funkcije u jednom kvalitetnom proizvodu.
Pregled

Tensar TriAx TX-G proizvodi uključuju naprednu tehnologiju TriAx geomreže u kombinaciji s netkanim geotekstilom. Dvije komponente tvornički su spojene kako bi se stvorila geokompozitna struktura. Osim primarne funkcije stabilizacije ovaj proces također pruža dodatnu sposobnost razdvajanja i filtriranja. Visok stupanj razdvajanja i filtriranja sprječava prolaz sitnih čestica iz podloge u sloj agregata, što bi u moglo utjecati na stabilizaciju i odvodnju. 


Paleta proizvoda

Tensar TriAx TX-G solutions are available in TX130S-G, TX150L-G, TX160-G and TX190L-G

TensarPAVE-WHT-(4).png

Dizajnerski softver
za Tensar TriAx TX-G

The TensarPave design program allows the design engineer to rapidly produce pavement designs using Tensar geogrids to stabilise the unbound layers in order to maximise the costs benefits that can be attained by reducing the pavement thickness.

Zatražite TensarPave

Stacked Image 0

Resursi

Jedna veličina rijetko odgovara svima

Dostupan je širok raspon Tensar TriAx geomreža, s različitim veličinama otvora, kako bi se osigurala potpuna kompatibilnost između geomreže i veličine čestica agregata. Kompatibilnost je važna kako bi se osiguralo učinkovito uklještenje i zbijanje čestica, što je važno za učinkovitu stabilizaciju. Uz veličinu otvora geomreže, geotekstil se također razlikuje po svojstvima i performansama. Proizvodi Tensar TriAX-G dostupni su s nizom opcija koje odgovaraju potrebama određenog tržišta. Tensar pruža smjernice za izbor proizvoda TriAx -G, kako bi se izabrao odgovarajući geokompozit.

Kada čak ni najbolje geomreže nisu dovoljne

Postoje neki uvjeti tla u kojima će optimalno rješenje biti kombiniranje visokih performansi stabilizacijskog učinka Tensar TriAx geomreže s funkcijom razdvajanja geotekstila. To može biti u područjima s visokim razinama podzemnih voda, izrazito pokretnim tlima ili kada se koristi lošije granulirani materijal za ispunu. Geokompoziti TriAx-G ugrađeni su s mrežom okrenutom prema gore, tako da se uklještenjem povezuju s granuliranom ispunom, pozicionirajući pritom geotekstil ispod, kako bi se poboljšalo razdvajanje.

Održavanje propusnih kolnika propusnima

Održivi drenažni sustavi kolnika (SUDS) obično imaju propusnu površinu, položenu na visoko porozni osnovni agregatni sloj. Poroznost baznog sloja potrebna je za zadržavanje oborinskih voda i lagano prenošenje u odvodni sustav. Važno je održavanje poroznosti i transmisivnosti. Stabilizacija otvorenog zrnatog granuliranog baznog materijala upotrebom proizvoda Tensar TriAx -G povećat će kapacitet nosivosti i spriječiti onečišćenje i začepljenje česticama tla ispod.