Tensar® TriAx® (TX) Geomreža

500M+milijuna četvornih metara postavljeno na globalnoj razini
360° ujednačena radijalna krutost
3 rebra/šesterokutna struktura
  • Napredni izdržljivi materijal za poboljšanje cesta, željeznica i prometnih područja
  • Dizajniran za stabilizaciju agregata i tla
  • Šesterokutna struktura s trokutastim otvorima za apsorpciju i raspodjelu visokog opterećenja
  • Čvrsta struktura, visoki profil rebara i snažni spojevi za optimalno spajanje i zatvaranje agregata
Pregled

Tensar TriAx geomreža bila je prvi proizvod koji je proizveden posebno za stabilizaciju agregata. Dizajniran za optimiziranje blokiranja i zatvaranja, a bitan je za kontrolu kretanja čestica. Rezultira jačim, čvršćim slojem agregata s povećanim kapacitetom rasipanja opterećenja i otpornošću na deformacije.

Primjenjujući na cestovnim temeljima, slojevima kolnika, kolosijecima i drugim prometnim područjima, uključivanje TriAx geomreže može rezultirati ukupnom uštedom do 50%, a tu su uključene prednosti smanjenja troškova, prijevoza, vremena izgradnje i emisija.

Paleta proizvoda

Tensar TriAx geogrids zijn verkrijgbaar in zeven versies: TX130S, TX150, TX150L, TX160, TX170, TX180 en TX190L. De vesries TX5, TX7 en TX8 zijn ook verkrijgbaar als een component in volledige verhardingsontwerpen.

TensarPAVE-WHT-(4).png

Projektiraj s povjerenjem, s bilo kojeg mjesta.

TensarPave progrma za projektiranje omogućuje inženjeru brzu izradu projekata kolnika, asfaltiranih i neasfaltiranih cesta, koristeći Tensar geomreže za stabilizaciju nevezanih slojeva kako bi se minimizirali troškovi, što se postiže smanjenjem debljine kolnika.

Zatraži TensarPave

Stacked Image 0

Sve geomreže su funkcionalne, ali ne kao TriAx (TX)

Tensar TriAx posebno je dizajniran za stabilizaciju agregata na cestama, željeznici i prometnim područjima. Bio je predmet opsežnih istraživanja, ispitivanja i terenskih testova. Na temelju količine dobivenih podataka, parametri dizajna razvijeni su specifično za TriAx i ugrađeni su u Tensarov softver dizajn.

Šesterokutna struktura s trokutastim otvorima.

Geometrija TriAx geomreže osigurava gotovo ujednačenu (360 °) krutost u ravnini. Pokazalo se da ono učinkovito raspoređuje prometno opterećenje koje radijalno djeluje na stabilizirani sloj. Opterećenja se apsorbiraju s vrlo malim naprezanjem u geomreži, što rezultira smanjenom deformacijom sloja.

Optimizirano za blokiranje i zatvaranje

Stabilizacija se postiže zatvaranjem čestica agregata. Učinkovito zatvaranje zahtijeva visok stupanj međusobnog povezivanja agregata i geomreže i jakih spojeva u geomreži, kao i visoku krutost u ravnini. TriAx geomreža dizajnirana je za optimizaciju zatvaranja čestica, kombinacijom 3D profila rebra, velike čvrstoće spoja i krute geometrije u ravnini.

Smanjeni stres koji djeluje na podlogu

Poboljšana krutost i čvrstoća mehanički stabiliziranog sloja koji uključuje Tensar TriAx geomrežu povećava raspodjelu opterećenja, poboljšavajući nosivost i smanjuje naprezanje koje djeluje na podlogu. To pak smanjuje deformaciju podloge i brazdanje.

Produžen vijek trajanja pločnika

Na vijek trajanja kolnika izravno utječe svaka deformacija kolničke konstrukcije. Zatvaranje čestica koje pruža Tensar TriAx uvelike smanjuje trajne deformacije, dok povećana krutost mehanički stabiliziranog sloja utječe na elastične deformacije nastale zbog prometa. Rezultat je povećanje vijeka trajanja kolnika - ili alternativno, moguće smanjenje debljine kolnika za određeni projektni vijek.

Povezani proizvodi i sustavi

Loading...

There are no results that match your search. Please try another search or Contact Us with further questions.