TensarTech® NaturalGreen™ Sustav

45° mogućnost nagiba pokosa
0 privremenih potpornih konstrukcija
1 izvor rješenja
  • Potpuno prirodan, vegetacijski sustav strmih pokosa
  • Stvaranja stabilne, strme padine do 45° nagiba
  • Brza i ekonomična izgradnja
  • Jednostavni građevinski radovi koji ne zahtijevaju specijalističke vještine ili opremu
  • Može se koristiti široka paleta nasipnog materijala; kohezivno tlo, reciklirani materijali i ispuna koja se nalazi na gradilištu.
Pregled

Kad nema dovoljno prostora za izgradnju pokosa s prirodnom stabilnošću, područje izgradnje nasipa može se smanjiti tako da se nagib poveća ili da se postavi potporni zid. Tamo gdje se preferira atraktivan, potpuno prirodan izgled ili u područjima osjetljivog okoliša, TensarTech NaturalGreen je svestrano rješenje za nagibe pokosa do 45°. Sustav je vrlo jednostavan za korištenje kod sanacija klizišta, formirajući novi strmi pokos, a troškovi izgradnje znatno su manji od troškova gradnje novih potpornih zidova.

Komponente sustava

Stabilnost strmog nagiba omogućava se korištenjem horizontalnih slojeva Tensar jedno-osne armaturne geomreže na određenim vertikalnim razmacima unutar ispune nasipa. U većini slučajeva se, kao za zaštita od erozije, stavlja protuerozijski kompozit na površinu pokosa, kako bi se omogućilo uspostavljanje odgovarajuće vegetacije i zaštita od obilnih oborina. Izgradnja TensarTech NaturalGreena je jednostavan građevinski posao bez potrebnih posebnih stručnih vještina i opreme. Nasip se može nasuti i zbijati, a zatim normalno oblikovati u željeni nagib.

TensarSOIL-WHT-(2).png

Dizajnerski softver za TensarTech® NaturalGreen™ Slope System

Program dizajna TensarSoil omogućuje inženjeru dizajna izradu nacrta za armirane zidove tla, nagibe i upornjake mostova.

Zatražite TensarSoil

Stacked Image 0

Resursi

TensarTech NaturalGreen Sustav   

TensarTech Natural Green je cjelovit sustav koji uključuje i proizvode i usluge.  

Procjena na licu mjesta i savjeti o izgradnji dostupni su u sklopu ove usluge kada je potrebno, kao i građevinski nacrti i potpuna usluga projektiranja pomoću najsuvremenijih programa. Specifični proizvodi uključuju Tensar jedno-osnu armaturnu geomrežu - koja ima BBA certifikat za 120-godišnji životni vijek - kao i zaštitne obloge protiv erozije (od drugih proizvođača).

Rješenja iz jednog izvora

TensarTech NaturalGreen sustav olakšava pronalaženje cjelovitog rješenja iz samo jednog izvora. Koristeći Tensarov sofisticirani program TensarSoil, možemo ponuditi sve, od besplatnih prijedloga primjene proizvoda, pa sve do potpune usluge projektiranja i dostave, koristeći najsuvremeniji program.

Dokazano rješenje za strme pokose i sanaciju klizišta

Isplativost i svestranost TensarTech NaturalGreen sustava nudi klijentima, stručnjacima i izvođačima mnoge prednosti u odnosu na druge metode izgradnje strmih pokosa ili potpornih zidova. Za strmije nagibe - veće od 45° - sustav TensarTech GreenSlope može pružiti optimalno i jedinstveno rješenje, a sve na jednom mjestu .

***************For steeper slope faces greater than 45° - the TensarTech GreenSlope system can provide the optimum, single-source solution.