TensarTech® RockWall™ Sustav

70°-85° nagib lica zida
3sastavnice sustava
50%manje volumena kamena za ispunu u usporedbi
s tipičnim gravitacijskim gabionskim zidovima
  • Sustav potpornih zidova s armiranom zemljom i licem od gabiona - projektiran i isporučen iz jednog pouzdanog izvora
  • Atraktivan izgled gabiona s kamenom ispunom po nižoj cijeni
  • Vrijedno osmišljen dizajn koji je napravio iskusni Tensarov tim
  • Opsežno i detaljno testirano na stabilnost, trajnost i nosivost
Pregled

Za postizanje atraktivnog izgleda čelične žice u kombinaciji s kamenom u obliku tradicionalnog gabionskog naličja, a uz to obično po nižoj cijeni od gravitacijske gabionske konstrukcije, TensarTech RockWall savršeno je rješenje za različite potporne konstrukcije.

Korištenjem samo jedne uske gabionske jedinice na prednjoj strani zida, s jeftinijim nasipnim materijalom (često, reciklirani materijal s gradilišta), te armiranje s Tensar jedno-osnom geomrežom za stabilizaciju bloka, ušteda i troškovi postaju jasniji. 


Komponente sustava

Tvornički pocinčane strukturne jedinice čeličnog kaveza (gabiona) dizajnirane su za postavljanje kao lice zida za nagibe između 70° i 85°. Jedinice čeličnog kaveza su sigurnosno spojene na armaturnu Tensar geomrežu korištenjem Tensarovih spojnica, čime se osigurava trajna stabilnost konstrukcije, umjesto da se konstrukcija oslanja samo na trenje.

Sustav TensarTech TW1 uključuje savjete, obuku i usluge Tensarovih timova za projektiranje i timova koji su na gradilištu, nacrte prije izgradnje i upute za instalaciju (uključujući najsuvremeniji program), kao i dva specifična proizvoda. To su Tensar jedno-osna armaturna geomreža (neovisan BBA certifikat) i gabionske jedinice od zavarene žice i polimerne spojnice.

TensarSOIL-WHT-(2).png

Dizajnerski softver
za TensarTech® RockWall™ System

Program dizajna TensarSoil omogućuje inženjeru dizajna izradu nacrta za armirane zidove tla, nagibe i upornjake mostova.

Zatražite TensarSoil

Stacked Image 0

Resursi

Rješenja iz jednog izvora

Komponente TensarTech Rockwall sustava posebno su dizajnirane kako bi se upotpunjavale za optimalnu učinkovitost i performanse. Zavarene žičane rešetke obložene Galfenom, polimerne spojnice velike čvrstoće i Tensar jedno-osne geomreže zajednički tvore potporne zidove s armiranim tlom koji zadovoljavaju i premašuju industrijske standarde. Tensarovi iskusni inženjeri, koristeći sofisticirani program TensarSoil, mogu pružiti sve, od besplatnih prijedloga primjene proizvoda do potpune usluge projektiranja i dostave.


Bez strke - Bez rizika građenja - Jednostavno i brzo

Izvođači cijene jednostavnost izvođenja TensarTech RockWall sustava. Za oblaganje nije potrebna teška oprema za dizanje. Geometrija gabionske jedinice olakšava postavljanje i poravnavanje lica zida, a postavljanje armaturne geomreže i povezivanje s gabionskim jedinicama ne zahtijeva posebne vještine. Ostatak su jednostavni građevinski radovi. Obično nisu potrebni nikakvi strukturni temelji, troškovi mobilizacije su minimalni, a fazna izgradnja je prilagodljiva. Tensar može pružiti detaljne građevinske nacrte kao dio usluge projektiranja i dostave, a pomoć na licu mjesta dostupna je po potrebi. Bez strke - Jednostavno i brzo.

Strukturne i krajobrazne mogućnosti

Bez obzira povećavate li kapacitet upotrebljivog zemljišta ili poboljšavate vrijednost zemljišta, sustav TensarTech Rockwall može riješiti vaše najizazovnije zahtjeve prilikom izgradnje. Od izgradnje velikih strukturnih zidova do malih, višeslojnih vrtnih instalacija, TensarTech RockWall se može vrlo lako uklopiti u prirodno okruženje bilo kojeg mjesta.