TensarTech®TW3 Zidni Sustav

1 izvor za uslugu
"dizajn i ponuda"
4 arhitektonske
završne obrade
teksture
120 godina
certificirani
životni vijek
  • Sustav potpornih zidova s licem od modularnih blokova s četiri različite arhitektonske završne obrade
  • Sustav je certificirao Britanski odbor za certifikate (BBA), životnog vijeka od 120 godina
  • Opsežno i detaljno testirano na stabilnost, izdržljivost i nosivost
  • Dokazane kvalitete za primjenu u infrastrukturnim, industrijskim i stambenim konstrukcijama
  • Estetski svestran, s mogućnostima prilagodbe zavojitosti i drugim zahtjevima projekta
  • Spoj velike čvrstoće za trajno pričvršćivanje lica zida - čak i pod teškim dinamičkim opterećenjem
Pregled

 TensarTech Zidni sustav TW3 donosi značajne uštede, kao i dugotrajnu izdržljivost i arhitektonsku raznolikost, u usporedbi s drugim metodama izgradnje potpornih zidova. 

Sustav se sastoji od prethodno lijevanih betonskih, modularnih ploča za lice zida, koje su sigurnosno povezane s Tensar jednoosnom geomrežom koja armira tlo iza konstrukcije. Tako se ostvaraje stabilna struktura životnog vijeka do 120 godina.


TensarTech TW3 betonski blokovi za lice zida, koji tvore gotovo vertikalni (128: 1) prednji kut, jednostavno se postavljaju na mjesto - u suho. Nije potrebno podupiranje. Za izgradnju nisu potrebne dizalice: standardni blok težine 40 kg i visine 200 mm mogu postaviti dva radnika. Geometrija blokova omogućuje jednostavno uklapanje u uglaste, zavijene i stepenaste i razne druge oblike ugradnje, uz velik izbor boja blokova.

Komponente sustava

TensarTech TW3 sustav uključuje savjete, obuku i usluge Tensarovih dizajnerskih timova i timova na gradilištu, kao i četiri specifična proizvoda. To su Tensar jedno-osne geomreže (od polietilena velike gustoće s iznimno visokom izdržljivošću, ne-korodirajuće), modularni blokovi TensarTech TW3 (velike čvrstoće, izdržljivi tvornički pred-gotovljeni betonski blokovi), TensarTech TW3 spojnice (za vezu velike čvrstoće između blokova i armaturne geomreže) i GRP klinovi za zatezanje i međusobno povezivanje blokova.

TensarSOIL-WHT-(2).png

Dizajnerski softver
za TensarTech®TW3 Wall System

Program dizajna TensarSoil omogućuje inženjeru dizajna izradu nacrta za armirane zidove tla, nagibe i upornjake mostova.

Zatražite TensarSoil

Stacked Image 0

Rješenja iz jednog izvora

Komponente TensarTech TW3 sustava posebno su dizajnirane kako bi se upotpunjavale za optimalnu učinkovitost i performanse. Betonski blokovi visoke čvrstoće i niske apsorpcije vlage zajedno s GRP klinovima, polimernim spojnicama velike čvrstoće i Tensar jednoosnim geomrežama stvaraju sustav potpornih zidova za stabilizaciju tla koji zadovoljavaju ili premašuju industrijske standarde. Tensarovi iskusni inženjeri, koristeći sofisticirani program TensarSoil, mogu pružiti sve, od besplatnih prijedloga primjene proizvoda do potpune usluge projektiranja i dostave.

Bez strke - Bez rizika građenja - Jednostavno i brzo

Izvođači cijene jednostavnost konstruiranja TensarTech TW3 sustava. Modularni blokovi za lice ne zahtijevaju tešku opremu za podizanje, a geometrija bloka olakšava postavljanje i poravnavanje. Postavljanje armaturne geomreže i spajanje na lice blokova ne zahtijeva posebne vještine. Ostatak su jednostavni građevinski radovi. Obično nisu potrebni nikakvi strukturni temelji, troškovi mobilizacije su minimalni, a fazna izgradnja je prilagodljiva. Tensar može pružiti detaljne građevinske nacrte kao dio usluge projektiranja i opskrbe. Pomoć na gradilištu je također dostupna je po potrebi. Bez strke - Jednostavno i brzo.

Snaga iza TensarTech TW3 sustava: Tensar jednoosna geomreža  

Tensar jednoosne geomreže proizvedene su od odabranih vrsta HDPE sirovine, koje su visoko otporne na deformacije, čak i kada su izložene velikim vlačnim opterećenjima tijekom dužeg vremenskog razdoblja. Otvorena struktura geomreže povezuje se uklještenjem s prirodnim materijalom ispune, što ih čini idealnim za primjenu u armiranju tla. Visok pH betonskih blokova ne utječe na trajnost i funkcionalnost armiranja HDPE geomrežom tijekom životnog vijeka do 120 godina.

Neovisnost u procjeni i priznanja

Highway Authorities Product Approval Scheme (HAPAS) uspostavljen je 1995. zbog priznavanja inovativnih proizvoda i sustava koji se koriste na britanskim autocestama. Uspješna ocjena koju dodjeljuje HAPAS rezultira izdavanjem certifikata ili izvješća koji inženjerima kod izgradnje autocesta pruža podatke o karakteristikama proizvoda, projektiranju i ugradnji, a koji su neprocjenjivi pri izboru proizvoda i procesa projektiranja. TensarTech TW3 sustav i odabrane Tensar jednoosne geomreže certificirao je Britanski odbor za certifikaciju (eng. BBA) i dodijeljene su im HAPAS priznanja. BBA potvrđuje da su Tensar geomreže i TensarTech TW3 sustavi neovisno ocijenjeni, te da su prikladni za predviđenu upotrebu.