Tensar® Biaxial (SS) Geomreža

2 Primarna smjera čvrstoće
i krutosti
40 Godina, razvijen prije više
od 4 desetljeća
500M+ četvornih metara ugrađeno po cijelom svijetu
  • Izvorna geomreža za izgradnju na slabim tlima
  • Izumio Tensar početkom 80-ih.
  • Prethodnica Tensar® TriAx® geomreže
Pregled

Tensarova dvoosna geomreža izvorna je geomreža za stabilizaciju tla. Tensar je s ovim oblikom geomreže revolucionirao izgradnju na slabim tlima kada je prvi put uvedena za stabilizaciju tla još 1980-ih.  Od tada se Tensar SS geomreže koriste za mehaničku stabilizaciju tla, s više od 500M+ četvornih metara ugrađenih na globalnoj razini. 

Posljednjih godina razvijene su i druge Tensar geomreže koje sada mogu ponuditi još bolju vrijednost, smanjujući ukupne troškove projekta. S desetljećima istraživanja razvili smo našu tehnologiju kako bismo stvorili naprednije geomreže s dužim vijekom trajanja i većim uštedama.

Što je dvoosna geomreža?

Dvoosna geomreža je vrsta geomreže izrađena od polimera. Koristi se za stabilizaciju tla i nudi visoku čvrstoću u uzdužnom i poprečnom smjeru, zbog svoje dvoosne strukture.

Koja je razlika između jednoosnih
i dvoosnih geomreža?

Dvoosne geomreže pružaju visoku čvrstoću u dva smjera zbog svoje dvosmjerne strukture, dok jednoosne geomreže pružaju snagu uglavnom u jednom smjeru (dužinom role) s dovoljno čvrstoće u drugom smjeru za potporu otvorenoj strukturi mreže.

Paleta proizvoda

Dvoosne geomreže dostupne su u SS20, SS30, SS40, SSLA20, SSLA30, SSLA30-G